Få karensbidrag för att spela Call of Duty: Modern Warfare 3 på release-dagen

Har du någon gång funderat på eller skämtat om att stanna hemma från jobbet när ett spel du sett fram emot väldigt länge har sin release? Detta kan bli verklighet när Activison håller en tävling i Sverige där flera vinnare får ett ”karensbidrag” på 1400 kronor för att få möjlighet att spela Call of Duty: Modern Warfare III på lanseringsdagen den 10 november.

Är du sugen på att få vara ledig och spela Call of Duty: Modern Warfare III på release-dagen ska du delta i tävlingen på GhostYourBoss. Och det handlar inte bara om ett ”karensbidrag” utan i prispotten finns även konsoler och annat spännande.

”Makarov återvänder i Call of Duty: Modern Warfare III och är ett hot mot säkerheten runt om i världen. Protagonisten Ghost och Task Force 141 rekryterar nu svenska Call of Duty-fans för att dechiffrera Makarovs gåtor,” skriver Activision i ett pressmeddelande. ”Gåtorna kan besvaras individuellt eller i grupp om tre. För några få lyckliga vinnare innebär det ett ”karensbidrag” på 1400 kronor, spelkonsoler, DreamHack-biljetter och Call of Duty-merch.”

Tävlingen pågår mellan den 23 oktober och 6 november.

Call of Duty: Modern Warfare III släpps till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One och PC den 10 november, och den som förhandsbokar får tillgång till spelet den 2 november.