Under 2008 lade vi PlaySine på is, och den 15 december 2014 återlanserades vi som PlayZine. Vi lever också på Youtube – nu under namnet SpelPaus – där vi publicerar  videorecensioner, snabbtittar och andra nördiga och spelrelaterade videor.

om_tommyJag som driver PlayZine heter Tommy Åslin och har skrivit för spelsidor som Retry, Kong samt Xbox SE. Dessutom står jag bakom Sveriges förmodligen största Sega-blogg – SegaZine.  Min spelsmak är oerhört varierad där jag bland annat drömmer mig bort i storslagna rollspelserier som Final Fantasy och Tales of, kör loss i Forza Horizon och Gran Turismo Sport, spelar Rocket League med kompisarna och njuter av indietitlar som The Clocker.

om_davidPlayZines och SpelPaus grafiska stil står David Wiberg för. Vi har samarbetat med många projekt under åren, inte minst SuperStation128 – en Playstation-blogg (komplett med 90-talsdoftande namn) som hade sin glanstid under Playstation 2-eran. David besökte Comic Con Stockholm och filmade ett gäng dansande cosplayers.

PlayZine, eller rättare sagt SpelPaus, finns på Instagram, YouTube och Facebook.

Kontakt:
Ni når oss på följande mail: tommy.aslin@gmail.com

Övriga medarbetare:
Daniel Viberg
Helen Galan
Tim Koekkoek

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.