Konsolversionen av Company of Heroes 3 släpps i maj

Utgivaren Sega och utvecklarna Relic Entertainment berättar att Company of Heroes 3 släpps till PlayStation 5 och Xbox Series X/S den 30 maj. Spelarna kommer att kunna förhandsboka spelet via respektive konsols online-butik från och med den 25 april.

Denna release innebär den första för serien till konsol och för att realtidsstrategispelet ska göra sig väl på PlayStation 5 och Xbox Series-formaten så har de utvecklat ett nytt interface och en taktisk pausfunktion för att det ska vara enklare att planera utan tidspress. Enligt utvecklarna ska det nya interfacet vara väl anpassat för handkontrollerna och de lovar att det blir lika underhållande som till PC.

Company of Heroes 3 utspelar sig under det andra världskriget och inkluderar två stycken singleplayer-kampanjer samt fyra olika fraktioner –  US Forces, British Forces, Wehrmacht och Deutsches Afrikakorps.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.