Diablo 4 – klasserna balanseras och spelet justeras efter feedback

Har ni haft möjlighet att testa Diablo 4-betan? Här visade det sig att Necromancer-klassen var övermäktig och spelare var inte nöjda med att de behövde återbesöka olika rum för att utföra sina uppdrag. Detta, bland mycket annat, balanseras och justeras till fullversionen efter feedback från beta-spelarna.

Necromancer-klassens ‘minions’ kommer att dö snabbare, och alla klasser får justeringar för att de ska bli mer balanserade. Dessutom blir fler stridstekniker tillgängliga i fullversionen för att göra äventyret underhållande under längre tid.

Blizzard arbetar med en mängd olika förändringar och förbättringar till det är dags för Diablo 4-lanseringen (till den nuvarande och förra generationen av PlayStation och Xbox samt PC) den 6 juni. Blizzard planerar också att hålla en livesändning klockan 20.00 svensk tid den 20 april för att visa upp endgame-material och berätta mer om förändringarna som sker med hjälp av feedback från betan.

Blizzard berättar mer om förändringarna som de arbetar med till fullversionen av Diablo 4 här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.