Suicide Squad: Kill the Justice League försenas till 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League försenas till den 2 februari 2024, istället för att släppas den 23 maj som planerat. Rocksteady Studios anledning känner vi igen från de flesta förseningarna i spelbranschen – studion behöver mer tid på sig för att polera spelet och vill ”skapa den mest kvalitativa upplevelsen” för spelarna.

Det tidigare majdatumet avslöjades under 2022 Game Awards (som vi pratade om i Spelat Podcast) och under februari visade studion upp spelet ordentligt under Sonys State of Play-sändning samtidigt som utvecklarna berättade att spelet nästan var klart. Därför är det lite av ett frågetecken att det skjuts fram drygt åtta månader.

Suicide Squad: Kill the Justice League fick en hel del kritik efter livestreamen i februari, bland annat för dess always-online-krav och Battlepass (endast kosmetiska prylar). Men den trovärdiga Bloomberg-reporten Jason Schreier menar att denna försening inte kommer att innebära några förändringar gällande detta – utan bara just polering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.