Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered – flerspelarläget blir regionslåst

Flerspelarläget i Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition blir regionslåst. Detta bekräftar Square Enix via spelets officiella hemsida.

I det finstilta på sajten kan vi läsa följande:

In online multiplayer mode, a player will only be matched with others in the region specific to player’s software.” Detta betyder alltså exempelvis att spelare som använder ett europeiskt konto endast kan spela med andra spelare som använder sig av ett konto från samma region.

Tidigare i år fick vi veta att Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition inte innehåller något lokalt flerspelarläge, något som inte är särskilt konstigt då originalet krävde att spelarna sammanlänkade Game Boy Advance-enheter till GameCube-konsolen för att flera spelare skulle ha möjlighet att spela samtidigt. Att vi i Europa exempelvis inte kommer att kunna spela med folk som har amerikanska konton och så vidare är dock ganska underligt.

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition ser emellertid ut att bli ett riktigt intressant spel där vi bland annat kommer att få besöka helt nya dungeons som inte fanns med i originalet, flera karaktärer har försetts med nya röster och dessutom kommer spelarna att kunna spela tillsammans med varandra oavsett vilken plattform de spelar på.

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition släpps till PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS och Android den 27 augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.