Kan Demon’s Souls-remaken släppas vid PS5-lanseringen?

När Sony höll sin show för PlayStation 5 avslöjade de att en remake av Demon’s Souls kommer att släppas till formatet. Under visningen presenterades dock inte något släppdatum vilket fick oss att tro att lanseringsdagen låg långt bort. Nu har det emellertid dykt upp indikationer som säger att det dundersvåra actionrollspelet släpps betydligt snabbare än vad vi tidigare har trott.

Demon’s Souls-remaken har blivit granskad och åldersmärkt (via Gematsu) i Korea, och detta sker allt som oftast i slutskedet av ett spels utvecklingscykel. Exempelvis dök liknande data upp max tre månader innan lanseringen av spel som Days Gone, Death Stranding, Ghost of Tsushima samt The Last of Us: Part II, och detta skulle kunna betyda att Demon’s Souls-remaken släpps till PlayStation 5 samtidigt som konsolen tar sig till butik.

Detta är såklart inte några bekräftade uppgifter, men om Demon’s Souls släpps samtidigt som PlayStation 5 senare i år lär Sony avslöja detta inom kort.

Nedan kan ni se trailerns som visades upp när Demon’s Souls utannonserades till PlayStation 5.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.