Ny hemlig boss i Super Mario RPG till Nintendo Switch hintas av Nintendo

Snart släpps remaken av Super Mario RPG till Nintendo Switch och nu hintar Nintendo om en ny ”superboss” som aldrig fanns med i originalet.

Nintendo har publicerat en bloggpost på sin japanska hemsida (via Gamerant) där de går igenom två stycken reklamfilmer för det plattformsdoftande. En av dessa reklamklipp avslutas med att visa upp den svåra extrabossen Culex och Nintendo skriver att fansen av originalet kanske hade lite problem med honom. Den bosstriden blev endast möjlig om spelaren fick tag på en speciell sten – Shiny Stone – som låste upp en förseglad dörr. Nintendo berättar att det finns en ”ännu mer speciell sten” i Super Mario RPG till Nintendo Switch, vilket förstås är en antydan till att det finns ännu en megastark, gömd boss i remaken.

Nintendo har varit noga med att vara originalet (som släpptes till SNES i Japan och USA) troget i Super Mario RPG-remaken till Nintendo Switch, men det kommer också med nyheter som ett nytt system för gruppattacker och möjligheten att möta svårare versioner av alla spelets bossar efter att sluttexterna har rullat. Det är helt klart ett av novembers mest spännande spelsläpp.