Remnant 2 – ny trailer visar Handler-klassen och dess hundkompanjon

Remnant: From the Ashes är en typ av soulslike-shooter och det lär inte vara någon skillnad när det gäller uppföljaren Remnant II. Att bege sig ut i dess spelvärld på egen hand lär alltså vara svårt, men Handler-klassen har med sig en riktigt fin kompanjon – en hund. Ett till synes bra val för den som väljer att spela igenom Remnant II utan sina vänner i coop, och nu får vi en ny trailer som fokuserar på Handler-arketypen.

Även om Remnant II lär bjuda på en brutal och oförlåtlig spelvärld, så kan hunden inte dö. Om hälsomätaren går ned till 0 kan spelaren fortfarande få upp sin kompanjon på fötter genom att klappa hunden.

Remnant II släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC i sommar. Ni ser den färska trailern nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.