Videorecension: Steins Gate 0 (PS4, PS Vita – inspelat från skärmen)

Steins Gate (läs gärna recensionen) var ett fantastiskt äventyr som levererade en otroligt stark historia. Nu är Rintaro Okabe, Daru och hans vänner och fiender tillbaka med Steins Gate 0, och den här gången presenteras berättelsen till PlayStation Vita och PlayStation 4.

I videorecensionen berättar jag om tidsresor och den spännande berättelsen som Steins Gate 0 pressar fram, och den här gången har jag filmat äventyret med en kamera direkt på PlayStation Vita-skärmen, vilket gör att videokvalitén varierar. Nästa gång vi recenserar en PlayStation Vita-titel kommer vi emellertid (förmodligen) att spela in sekvenserna med hjälp av PlayStation TV, en splitter och Game Capture HD.

Ni ser Steins Gate 0-recensionen i videon nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.