Stor patch till Final Fantasy XV

Square Enix berättade tidigare att förseningen av Final Fantasy XV bland annat berodde på att de vill att rollspelet ska vara ett så helt spel som möjligt när det lanseras på skiva, för att folk som inte har möjlighet att ladda ned en tung patch ska kunna få en ”behaglig resa” ända fram till spelets slut. Trots detta är dag-ett-uppdateringen riktigt stor.

‘Day One’-patchen väger in på 8GB, och den kommer med ett gäng olika spelmässiga förbättringar. Bland annat erbjuds en bättre kamera med flera olika alternativ för spelaren att välja mellan, och nya filmsekvenser inkluderas samt klipp från Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Dessutom inkluderar uppdateringen bland annat en pryl som kallas för Beast Whistle vilken används för att kalla på monster, och vi får också en funktion som låter oss ladda upp bilderna – som Prompto tar – på Facebook och Twitter.

Final Fantasy XV släpps till PlayStation 4 och Xbox One under morgondagen, och Cristoffer bjuder oss på en förhandstitt på vår Youtube-kanal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s