Final Fantasy XV-demot Judgement Disk uppdateras – Platinum-demot försvinner vid nyår

Det senaste Final Fantasy XV-demot Judgement Disk har fått god kritik, men vissa spelare har fått lida av en del glitchar och andra mindre problem. Regissören Hajime Tabata lovar att felen kommer att rättas till med en kommande ‘hotfix,’ och samtidigt berättar han varför Final Fantasy XV försenades två månader mot det tidigare höstdatumet.

Square Enix vill att Final Fantasy XV ska vara ett så helt spel som möjligt när det lanseras på skiva, för att folk som inte har möjlighet att ladda ned en tung patch ska kunna få en ”behaglig resa” ända fram till spelets slut. Tabata menar dock att det är omöjligt att avlägsna precis varenda liten bugg i ett så stort och öppet spel. Därför kommer det även att patchas, men det ska inte vara ett krav för att kunna ta sig igenom äventyret.

Studion ämnade också att plocka bort Final Fantasy XV Platinum Demo om en vecka, men fansen vädjade att testversionen skulle finnas kvar ett tag till, och därför kommer Square Enix att plocka bort Platinum-demot först vid nyår.

Final Fantasy XV Judgement Disk finns endast tillgängligt via japanska PlayStation Store samt Xbox Store, och ni hittar en översättning av de japanska menyerna borta hos Dualshockers.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s