Call of Duty: Modern Warfare – över 30 miljoner sålda exemplar?

Activision har delat med sig av informationen kring hur många som har spelat deras battle royale-upplevelse Warzone vid ett flertalet tillfällen under året, men de har varit tysta gällande försäljningssiffrorna för Call of Duty: Modern Warfare. Men nu ser det ut som att över 30 miljoner exemplar har sålts av actionrökaren.

Denna information kommer dock inte från Activision själva, utan av Nvidas VD Jensen Huang. Under en stream gällande företagets nya serie av RTX 30-grafikkort berättade Huang att Call of Duty Black Ops: Cold War kommer att använda sig av ray tracing, och sedan lade han till att den senaste delen i Call of Duty-serien (som är Call of Duty: Modern Warfare) har passerat 30 miljoner exemplar.

Om detta stämmer är det verkligen en fantastisk försäljningssiffra, speciellt med tanke på att Call of Duty: Modern Warfare inte ens har varit ute på marknaden ett år ännu. Det enda kruxet är att Huang inte nämnde Call of Duty: Modern Warfare vid namn, utan endast sa ”den senaste delen i Call of Duty-serien”, och det skulle kunna vara så att han egentligen pratade om Warzone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.