The Wonderful 101: Remastered Kickstartas – gör succé direkt

The Wonderful 101 släpptes till Wii U under 2013 och nu ber utvecklarna Platinum Games hjälp med finansieringen av en remaster via Kickstarer – och det blev en succé direkt.

För att Kickstarten skulle ro i land behövde Platinum Games samla in drygt 480,000 svenska kronor, men redan nu är siffran uppe i knappt 10 miljoner. Det betyder att The Wonderful 101: Remastered inte bara kommer att släppas till Nintendo Switch, utan versioner till både PlayStation 4 och PC har låsts upp av de som backar projektet. Utvecklarna överväger dessutom att släppa spelet till fler format, och en kvalificerad gissning är förstås att Xbox One är en av dessa.

Lyckas backarna samla in 15 miljoner till projektet så kommer Platinum Games även att inkludera Luka’s First Mission vilket är ett sidoscrollande äventyr i 2D. Mer matnyttig information kring detta finns dock inte i dagsläget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.