Trine 4 släpps i höst – går tillbaka till 2.5D

När Trine 4 utannonserades i fjol var informationen kring coop-äventyret sparsmakad, men nu berättar Frozenbyte och Modus Games att de går tillbaka till rötterna, och spelet kommer att släppas i höst.

Spelets fulla titel är Trine 4: The Nightmare Prince, och utvecklarna återvänder till 2.5D-perspektivet efter det mindre lyckade 3D-äventyret som Trine 3 levererade. Här får vi stifta bekantskap med protagonisterna Amadeus, Zoya och Pontius som ger sig ut för att leta efter prins Selius vars destruktiva drömmar har letat sig ut i den verkliga världen.

I Trine 4 kommer fyra stycken vänner att kunna spela tillsammans, och äventyret lanseras till PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC under hösten. Dessutom kommer Trine: Ultimate Collection också att lanseras (dock inte till Nintendo Switch) i höst och samlingen kommer att inkludera seriens alla fyra delar.

Vi bjuds också på den första trailern för Trine 4 som ni kan kika på nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.