This is the Police 2 släpps i augusti

Weappy Studios This is the Police blev en stor succé, och om en knapp månad är det dags för uppföljaren. Den 2 augusti släpps spelet till PC, medan PlayStation 4- och Xbox One-spelare får vänta till hösten.

This is the Police 2 fokuserar på mer action, och ett Xcom-liknande strategiskt upplägg. Spelaren axlar rollen som chef över en grupp poliser, och den här gången kommer karaktärerna att visa mer mänskliga drag, så som rädslor, fördomar och svagheter, och detta kan i sin tur störa polisernas arbete.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.