Nintendo planerar fortfarande att skeppa 20 miljoner Switch tills mars 2019

Nintendo står fast vid sitt mål att skeppa 20 miljoner Nintendo Switch-konsoler under detta räkenskapsår (1 april 2018 till och med den 31 mars 2019). Detta slår den före detta Nintendo-chefen Tatsumi Kimishima fast under ett möte med aktieägare.

Kimishima fick frågan om produktionen och priset för Nintendo Switch kommer att påverkas av de höjda priserna på halvledare, men svaret var att planen fortfarande är att skeppa 20 miljoner Nintendo Switch-enheter till slutet av detta räkenskapsår. Kimishima menar att Nintendo inte kommer att ha några problem att producera antalet Switch-konsoler, och att förhandlingar pågår för att hålla nere produktionskostnaden.

Detta handlar alltså om en väldigt stor volym, och när Sony skeppade 15 miljoner PlayStation 4-enheter under sitt andra år ansågs det som en otroligt stor succé. Därför undrar vi såklart om Nintendo har något ordentligt ess i rockärmen som inte har utannonserats ännu.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.