David Hayter ger återigen sin röst till Snake – i Super Bomberman R

David Hayter är känd för sin ikoniska röst som Snake i Metal Gear Solid-spelen, men när Hideo Kojimas team utvecklade Metal Gear Solid 5 fick han kliva åt sidan för Kiefer Sutherland. Nu gör Hayter comeback och ger återigen sin röst till Snake – i Super Bomberman R.

En ny uppdatering kommer med flera nya karaktärer till Super Bomberman R, så som Raiden Bomber, Bill Bomber, Lance Bomber, Vic Viper ZERO Bomber, Ayako Katagiri Bomber och Ebisumaru Bomber. Dessutom inkluderar patchen en ny Mother Base-bana och karaktärerna Naked Snake Bomber och Solid Snake Bomber vilka Hayter ger sin röst till.

Nedan kan ni se och höra prov på Hayters arbete med de nya Snake-karaktärerna i Super Bomberman R som finns tillgängligt till PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC.