Shenmue I och II listas hos återförsäljare

Under nästa år släpper Ys Net Shenmue III till PlayStation 4 samt PC, och under Gamescom berättade Yu Suzuki att Deep Silver hjälper studion med ekonomiska muskler så att det blir ett betydligt större spel än vad som vore möjligt endast med budgeten som växte fram genom Kickstarter. Nu ser det ut som om Sega kan komma att släppa föregångarna till PlayStation 4 och Xbox One.

Återförsäljarna Alza, Huereka, GetGame och MadGamer har listat ”Shenmue 1 & 2 Pack” till PlayStation 4 samt Xbox One. Spelpaketet har dock tagits bort från webbutikernas hemsidor, förutom hos GetGame som har satt 2017 som lanseringsfönster. Det är med största sannolikhet bara en ‘placeholder’ dock.

Vi tar dock detta med en nypa salt, och hoppas på att Sega ger oss en officiell utannonsering av Shenmue 1 & 2 Pack.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.