Sony pratar om God of War – serien går emot en ny riktning

Tidigare idag rapporterade vi om att Sonys vice VD för marknadsföring, Asad Qizilbash, säger att företaget satsar stenhårt på PlayStation VR. Under GameStop Expo i Las Vegas pratade Sony-chefen också om God of War som släpps till PlayStation 4 under nästa år.

Qizilbash började med att säga att det är ett ”fenomenalt” team som arbetar med God of War, och att de tidiga spelsekvenserna som finns tillgängliga visar att ”de är på rätt plats.” Den nya tolkningen av serien kommer inte längre att lägga fokus på strider med en hel drös av fiender, utan spelarna kommer att möta färre, men betydligt svårare stridskämpar, i ett spel som blir det ”mest brutala God of War hittills.”

Kratos vapen, Leviathan Axe, kommer också att kunna uppgraderas, och till skillnad från tidigare spel i serien kommer det nya äventyret lägga större fokus på att ”få folk att bry sig om Kratos” under spelets lugnare sekvenser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.