Sony är ”superfokuserade” på PS VR – fler AAA-spel att vänta

Virtual reality har knappast tagit över hela spelbranschen, och det finns fortfarande många som är skeptiska. Men, det har ändå gått bra för Sonys PlayStation VR, och vi kan vänta oss fler AAA-produktioner som använder sig av headsetets funktioner.

Asad Qizilbash, vice VD för Sonys marknadsföring gällande PlayStation, berättade mer om Sonys planer och förväntningar för PlayStation VR under GameStop Expo i Las Vegas. Han förklarade att Sony är ”superfokuserade” på PS VR, och sade också att spelarna kan vänta sig ”några riktigt bra spel” framåt jul och därefter.

Qizilbash berättar också att det ”absolut” kommer fler AAA-produktioner till PlayStation VR. Han menar också att Farpoint är en trippel-A-titel med tanke på dess budget. Enligt honom själv kommer spelarna att kunna se fram emot en bra blandning mellan både indie-spel och storskaliga produktioner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.