Succé för Tekken 7

Bandai Namcos Tekken 7 (se gärna videorecensionen) släpptes i början av juni, och i företagets senaste kvartalsrapport berättar studion att deras konsol- och PC-version har sålts i 1,66 miljoner exemplar.

Det ser alltså ut som om Bandai Namco kommer att nå sitt mål med att sälja 2,1 miljoner exemplar av Tekken 7 till PlayStation 4, Xbox One och PC innan året är slut. I samband med detta nämner studion också att de flesta exemplaren har sålts i Europa och Nordamerika.

Tekken 7 släpptes ursprungligen i de japanska arkadhallarna under 2015, och året efter släpptes en uppdaterad version kallad Tekken 7: Fated Retribution som även stod som grund för versionen till konsol och PC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.