Wolfenstein II – Blazkowicz sitter i rullstol och dödar nazister

B.J. Blazkowicz är en riktigt hårdkokt actionhjälte, och Bethesda berättar att han kommer att vara illa tilltygad i börja av Wolfenstein II: The New Colossus. Men vad gör det när han kan skjuta nazister samtidigt som han sitter i en rullstol?

I en ny video får vi kika närmare på den första banan i Wolfenstein II: The New Colossus och vi får höra när MachineGames Jerk Gustafsson (Executive Producer) och Jens Matthies (Creative Director) berättar hur de gjorde denna ”okonventionella spelstil underhållande.”

Wolfenstein II: The New Colossus släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC den 27 oktober. Microsoft har tidigare berättat att spelet kommer att ha stöd för 4K och HDR till Xbox One X samt PC, och vi gissar på att PlayStation 4-versionen kommer att få samma behandling.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.