The Evil Within 2 – större möjlighet att påverka upplevelsen

Precis som i The Evil Within så kommer spelarna att kunna smyga sig igenom skräckäventyret eller välja en mer actionpackad väg i uppföljaren. I en ny bloggpost berättar emellertid Bethesda att spelarna kommer att kunna påverka upplevelsen betydligt mer i The Evil Within 2.

Spelarens val kommer att i betydligt större grad påverka utgången av The Evil Within 2. Bethesda publicerade också en video (som ni kan se nedan) där de visar upp de spelmässiga förändringarna i jämförelse med originalet. Spelarna kommer bland annat att kunna uppgradera hälsan, smygförmågan, uthålligheten och stridsförmågan.

The Evil Within 2 släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC den 13 oktober. Tidigare har Microsoft berättat att spelet kommer att kunna spelas i 4K med HDR till Xbox One X samt PC, och en kvalificerad gissning är att The Evil Within 2 får en liknande behandling till PlayStation 4 Pro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.