Battlefield 1 Revolution släpps i augusti?

Electronic Arts Andrew Wilson har tidigare sagt att de kommer att utannonsera den ”största Battlefield 1-upplevelsen hittills” under studions presentation under Gamescom, och nu får vi en hint om vad det skulle kunna handla om.

Den franska falangen av Amazon har listat en ny version av Battlefield 1 som kallas för Revolution, och enligt återförsäljaren ska den nya paketlösningen släppas den 22 augusti – dagen efter Electronic Arts Gamescom-anförande.

Om uppgifterna visar sig stämma kommer Battlefield 1: Revolution att innehålla ‘Premium Pass’ som kommer att låta spelarna ladda ned varje expansion när de släpps, och ”andra godsaker.”

Vi tar förstås detta med en nypa salt innan Electronic Arts utannonserar (eller dementerar) uppgifterna. Amazon har emellertid publicerat omslaget till ett eventuellt Battlefield 1: Revolution som ni kan kika på nedan, och som vanligt blir bilden större om ni klickar på den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.