Massor av coop-gameplay från Knack II

Knack hade varit ett hyfsat plattformsspel om Mark Cerny och hans team inte hade implementerat så mycket upprepande moment som långa delar av äventyret bestod av. Detta blir förhoppningsvis åtgärdat när Knack II släpps till PlayStation 4, och nu får vi drygt 20 minuter av gameplay från spelets lokala samarbetsläge.

Sony presenterade Knack II under Ani-Com & Games Hong Kong, där två representanter spelade plattformsäventyret på scen. Vi får bland annat se strider med olika sorters fiender, och situationer där vi ska undvika eller förstöra stora stenar.

Knack II släpps till PlayStation 4 den 6 september, och ni ser de nya spelsekvenserna nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.