Nidhogg 2 släpps i augusti

Den färgglada tvåspelarupplevelsen Nidhogg 2 har fått ett lanseringsdatum, och actionfesten kommer att släppas till PlayStation 4, Xbox One och PC den 15 augusti.

I Nidhogg 2 ställs, precis som i originalet, två spelare mot varandra i en rejäl duell, och målet är att ta sig förbi sin motståndare för att offra sig själv till Nidhogg. Varje flygande, lemlästad kroppsdel har en egenskapad animation, och då Nidhogg har fått en del klagomål för sin nya artwork väljer Messhofs och Nidhogg 2-producenten Mark Essen att förklara saken via den officiella PlayStation-bloggen.

”Rather than setting up mechanics and then moving on to art, I’m someone who needs to be able to tweak both constantly. The major drawback to this approach is that adding any sort of detail, like a piece of armor or a mask, means hours upon hours spent redoing animations again and again. While these limitations helped to define Nidhogg’s distinctive style, we felt constrained.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.