Makai Wars dyker upp igen efter 13 år – men inte till PSP

Makai Wars utannonserades av Nippon Ichi under 2004, och då var det PSP som var det aktuella formatet. Året efter dök studion upp med spelet under Tokyo Game Show, och då hade PlayStation Portable bytts ut mot PlayStation 3. Efter att rollspelsäventyret föll ur Nippon Ichis och spelarnas fokus dyker det upp igen, men den här gången handlar det inte om något av Sonys konsoler.

Idag presenterades äntligen Makai Wars återigen via en stream av Nico, men tyvärr har Nippon Ichi inga planer för någon lansering till våra spelkonsoler. Istället är det japanska rollspelet – som beskrivs som en mix av Disgaea och YoruDorashiru – på väg till iOS och Android. I vanliga fall rapporterar vi inte om rena mobilspel, men med tanke på dess historia gör vi ett undantag idag.

Än så länge finns inget lanseringsfönster, men Nippon Ichi har släppt lös en teaser för Makai Wars som ni kan se nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.