Touhou Kobuto V: Burst Battle försenas och vi får ny trailer

Touhou Kobuto V: Burst Battle har råkat ut för en ytterligare försening. Istället för 8 september så kommer NIS America att släppa actionfesten den 13 oktober. Nu får vi en video som visar upp spelet till Nintendo Switch – både i dockat och stationärt läge.

Touhou Kobuto V: Burst Battle är en blandning av fighting-spel och ‘bullet hell’-shooter, men till skillnad från Touhou Genso Rondo Bullet Ballet (se gärna när jag packar upp den limiterade versionen) så får vi en 3D-plan att slåss på. Till sin hjälp har spelarna möjlighet att använda närstridsattacker, trollformler och attacker av ‘bullet hell’-karaktär.

Touhou Kobuto V: Burst Battle utvecklas till PlayStation 4 (med PS VR-stöd), Nintendo Switch och PS Vita (endast digitalt), och ni ser den nya videon nedan.

Annonser