World of Final Fantasy – gratis Kingdom Hearts-DLC under begränsad tid

World of Final Fantasy är en urmysig upplevelse, där Square Enix mixar delar av sin klassiska spelserie med ett helt nytt äventyr. Under vintern lovar också Square Enix att släppa Sora från Kingdom Hearts, för att sedan ge spelaren möjlighet att framkalla honom till stridsfältet.

Vi har dock inte fått något speciellt datum för materialet, men vi får veta att Square Enix kommer att dela med sig av karaktären för att fira lanseringen av Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue som släpps till Playstation 4 den 24 januari. Sora-karaktären kommer att kunna laddas ned under en begränsad tid, och vi gissar på att han blir tillgänglig kring släppet av nyss nämnda titel.

Se gärna vår videorecension av World of Final Fantasy till PlayStation 4 nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.