Samlarutgåvan av Resident Evil 7 inkluderar inte spelet

Det har börjat bubbla upp en ny trend inom spelvärlden, där samlarutgåvor släpps utan att inkludera det berörda spelet. Vi såg det med Battlefield 1, och nu ser det ut som om detta även kommer att gälla Resident Evil 7: Biohazard.

Enligt italienska Gamestop kommer de att sälja en samlarutgåva för Resident Evil 7: Biohazard som bland annat packas med ett gäng plastprylar, ett 16GB stort USB-minne som föreställer ett avhugget finger samt en bok med artwork från skräckupplevelsen. Paketet ska komma att kosta 99,98 euro, vilket ungefär motsvarar 1000 kronor. Men, utgåvan ska alltså inte innehålla själva spelet.

Vad tycker du om den här utvecklingen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s