Färsk trailer för Mass Effect Andromeda

Det är den 7 november, vilket betyder att det är N7 Day – vilket Bioware traditionsenligt ägnar åt Mass Effect-serien. Tidigare idag rapporterade vi om en läcka som berättar att Mass Effect: Andromeda kommer att innehålla ett samarbetsläge för upp till fyra spelare, och nu levererar studion en färsk trailer för rollspelsäventyret.

Vi har dock inte fått något släppdatum för Mass Effect: Andromeda ännu, utan vi får nöja oss med ”våren 2017.” Under Biowares senaste finansrapport kungjorde de emellertid att äventyret ska släppas under det fjärde kvartalet av deras finansår, vilket bör betyda att actionrollspelet släpps någon gång mellan den 21 och 31 mars. Electronic Arts har dock sagt tidigare att de är öppna för att ge spelet mer utvecklingstid än så, om det skulle behövas.

Mass Effect: Andromeda är under utveckling till PlayStation 4, Xbox One samt PC, och om ni är ledsna över att videon nedan är en filmisk kreation – och inte visar några direkta spelsekvenser – lovar Bioware att vi kommer att få se mer under The Game Awards den 1 december.

Ni ser den nya videon nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s