Alination får lokal coop i nästa uppdatering

Finska Housemarque gav oss både Resogun och Super Stardust HD (lär gärna recensionen av remastern), och senast släppte de Alienation till Playstation 4. Nu berättar studion, via den officiella Playstation-bloggen, om den kommande uppdateringen.

Alienation kommer att uppdateras med gratismaterial den 5 juli, och då inkluderas lokala coop-möjligheter som gör att alla kommer att kunna spela tillsammans med upp till tre vänner i soffan. Dessutom introduceras en ligafunktion där vi kommer att kunna klättra mellan fem olika nivåer, och den som lyckas får nya färger till sina kulor för att visa upp sina prestationer för omvärlden.

Vi får också sätta tänderna i två nya svårighetsgrader, Expert samt Master, och Arkship-upplevelsen blir rikare med nya rum, svårare fiender och bättre loot. Erfarna spelare kommer också att kunna nå fler Hero Levels och får några nya troféer att sätta tänderna i.

Förutom gratisuppdateringen släpps också ett säsongspass och det nedladdningsbara materialet Survivor’s Pack den 5 juli. DLC-paketet inkluderar gravitationsgranaten ‘Vortex Grenade’ som suger ned fiender i ett svart hål, nya färger till kulorna och köparna får möjligheten att använda alla huvudvapen till alla olika hjälteklasser.

Survivor’s Pack kommer att kosta 2.99 euro medan säsongspasset går på 7.99 euro och ger spelare tillgång till tre stycken nedaladdningsbara paket (inklusive Survivor’s Pack), den digitala versionen av soundtracket och ett dynamiskt tema.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.