Veckans nyhet – handlar om GTA V-uppdateringar

Under veckan som gått har det dykt upp tecken på att Nier: Automata försenas medan Horizon: Zero Dawn verkar släppas i år trots att rykten skvallrat om en försening. Dessutom fick vi veta att Sega vill släppa HD-versioner av Shenmue I och II, medan Electronic Arts meddelat att de lägger ned sin storproduktion Disney Infinity. Veckans mest lästa nyhet här på PlayZine handlade emellertid om Grand Theft Auto V.

Rockstar ämnar att släppa flera stora uppdateringar till sitt GTA V, och vi blir lovade ”fler äventyr inom brott och finans,” samt möjlighet att kliva in i en ”lukrativ och farlig värld fylld av smuggelhandel.” Bland annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.