GTA V – onlineläget får massiva uppdateringar i år

Rockstar fortsätter att pumpa ut material till sitt Grand Theft Auto V, och i en post på spelets officiella hemsida berättar studion att de planerar ”massiva och funktionsrika” uppdateringar till actionspelet under året.

En av uppdateringarna ska bjuda spelarna på ”fler äventyr inom brott och finans,” och fortsätter temat ifrån förra årets uppdatering – Executive and Other Criminals. Spelare kommer att få kliva in i en ”lukrativ och farlig värld fylld av smuggelhandel” där vi kommer att kunna köpa ”nya, stora fastigheter” som kommer att kunna användas som baser för den kriminella verksamheten.

”Gå igenom ditt förråd av prylar direkt från ditt huvudkvarter, köp och sälj allt från juveler och narkotika till medicin från skändliga återförsäljare,” skriver Rockstar om en av sina kommande uppdateringar. ”Förvänta er det oförväntade när du beger dig ut med ditt team till varje upphämtningsplats. Håll prylarna i bästa möjliga skick för att behålla dess värde, och sälj det till förtjänst – och håll koll på räder mot ditt egna lager mellan transporterna.”

En annan uppdatering kommer att kretsa kring Grand Theft Auto Onlines stunt-utmaningar.

”Det kommer en stor uppdatering gällande GTA Onlines galna värld av fordonsaction, och stunt-racen kommer att introducera en ny värld av kreativitet,” berättar Rockstar.

Rockstar arbetar fortfarande med en uppdatering till kampanjen, men störst fokus ligger på onlineläget. Detta är kanske inte så konstigt då endast mikrotransaktionerna dragit in en halv miljard dollar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.