Nier Automata försenas till 2017?

Tidigare idag rapporterade vi om att Square Enix släppt underlag till ett anförande som ska hållas för investerare. Där kunde vi utläsa att studion satsar på stora produktioner av sina starkaste varumärken, och nu har mindre roliga uppgifter inför konferensen dykt upp.

När Square Enix presenterar en lista över storspel som ska släppas under finansåret (pågår fram till och med mars 2017) finns inte Nier: Automata med. Ett av svaren skulle kunna vara att studion inte ser det Platinum Games-utvecklade rollspelet som en av sina AAA-titlar, men det känns föga troligt. Äventyret har fått stor uppmärksamhet av både spelare och press, så det kan mycket väl betyda att Nier: Automata har försenats till 2017.

square enix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.