Grand Theft Auto Online – nytt flerspelarläge den 12 april

Rockstar fortsätter att pumpa ut gratismaterial till sitt Grnad Theft Auto V och dess onlineläge. Den kommande våruppdateringen dunkas ut den 12 april, och utvecklaren avslöjar att vi kommer att få se ett helt nytt flerspelarläge.

Multiplayer-upplevelsen heter Inch By Inch och läget förlitar sig på ett gott lagsamarbete. En av spelarna kommer att få uppgiften att agera kurir och plocka upp ett paket för att sedan ta sig till ett specifikt mål. Det är emellertid endast de övriga i laget som kommer att få använda vapen, så den som tar hand om varorna lämnas helt i sina lagmedlemmars händer.

Uppdateringen inkluderar även en stor bil som kan forsla ett helt gäng av kumpaner under GTA Onlines gatustrider. Fordonet heter ”Vapid Minivan” och dessutom kommer spelarna att kunna se fram emot både RP- och GTA$-bonusar. Vi får också se en rejäl rea hos Ammu-Nation som kommer att ha följande rabatterade priser:

Sniper Rifles – 25%
Sniper Rifle Attachments – 50%
Shotguns – 40%
Shotgun Attachments – 30%
Body Armor – 50%

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.