Storslagna expansioner till Final Fantasy XV?

Under den förra veckan rapporterade vi om att Square Enix implementerat fler än 200 sidouppdrag till Final Fantasy XV. I samband med detta berättade även Hajime Tabata – spelets producent – att studion inte planerar att utveckla några direkta uppföljare i stil med exempelvis Final Fantasy X-2, men att han inte uteslöt DLC-släpp.

Nu har franska JeuxVideo snackat med Tabata, och under intervjun sa producenten att han inte är intresserad av att släppa småpaket med diverse prylar. Ska Square Enix släppa nedladdningsbart material till Final Fantasy XV ska det vara något som sätter rejäl entusiasm i spelarna. Vad det betyder i realiteten återstår att se, men det låter som om vi kommer att få se ordentliga expansioner om Tabata och hans utvecklarteam väljer att släppa DLC till sitt japanska rollspelsäventyr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.