Hideo Kojima samarbetar med Sony – gör PS4-exklusivt spel

Hideo Kojima har slutit ett samarbete med Sony och tillsammans med Andrew House tillkännages att dem kommer att göra en helt ny serie. Den första delen kommer att vara konsolexklusiv till Playstation 4, och så här berättar House om samarbetet i ett pressmeddelande:

”Playstations historia handlar om nya spelinnovationer och fantastiska nya varumärken. Hideo Kojima är en enorm part av den historien, och vi är därför glada över att han har valt att bringa liv i sitt nya projekt tillsammans med Playstation. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med honom med det nya spännande spelet, och välkomnar honom varmt till Playstation-familjen.”

Hideo Kojima har startat den egna, oberoende spelstudion Kojima Productions och han lovar att de kommer att skapa ett ”övertygande varumärke.”

Jag kommer att ta mig an en ny utmaning genom att etablera min egna spelstudio, och jag är glad över att kunna ge mig ut på en resa med Playstation, vilka jag har arbetat med under alla dessa år. Jag längtar efter att få leverera ett övertygande varumärke tillsammans med Playstation.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.