Får Gravity Rush 2 Playstation VR-stöd?

Under gårdagen höll Dengeki Playstation en sju timmar lång livestream (där bland annat en mängd gameplay-scener visades upp från tri-Ace JRPG Exist Archive: The Other Side of the Sky) och Gravity Rush 2-regissören Keiichiro Toyama delade med sig av ny information kring sitt kommande actionäventyr.

Toyama berättade att Gravity Rush 2 utvecklades först till Playstation Vita, men projektet växte och blev till slut mycket större än vad den bärbara konsolen klarar av. Därför kommer Gravity Rush 2 att vara Playstation 4-exklusivt, och regissören bad om ursäkt till alla PS Vita-fans därute, men han menar att slutresultatet kommer att vara göra deras beslut rättvisa.

Dessutom berättade han att de har testat actionäventyret med hjälp av Sonys Playstation VR-headset. Toyama sade att det inte finns några konkreta planer på att ge spelet några ‘virtual reality’-funktioner i dagsläget, men att det ”vore slöseri om bara utvecklarteamet fick chansen att testa det med Playstation VR.” Vad det betyder i klartext kan vi bara sia om, men visst låter det som om ett Playstation VR-stöd i alla fall övervägs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.