Steins Gate 0 försenas

Undertecknad fastnade ordentligt för Steins Gate som släpptes tidigare i år till Playstation Vita och PS3. Nu är Steins Gate 0 under utveckling till Playstation 4, PS Vita och Playstation 3, men nu berättar 5pb att spelet försenas för att de vill putsa, och förbättra den visuella novellen lite extra.

Steins Gate 0 skulle komma att släppas den 19 november i Japan, men nu är lanseringsdatumet istället den 10 december. Även om det inte rör oss européer direkt, lär en eventuell lokalisering också ta extra tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.