Trailer visar fler sidor av Atelier Sophie

För några dagar sedan fick vi se en glimt av alkemisystemet i rollspelet Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book. Nu visar Gust upp mer material från sitt äventyr, och precis som vanligt i Atelier-serien är designen viktigare än själva tekniken bakom de visuella delarna.

Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book är under utveckling till Playstation 4, PS3 och PS Vita, och även om det är ett japanskt rollspel så har alkemisystemet nästan en viktigare roll än själva erfarenhetspoängen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.