Nya bilder på Blade Arcus from Shining EX

nyheter_multi
Shining-serien blev känd för sina taktiska rollspelsstrider och intressanta handling, för ett tag sedan släppte Sega sidospåret Blade Arcus i de japanska arkadhallarna. I somras bekräftade Sega att de arbetade med en konsolversion som gick under namnet Blade Arcus from Shining EX som de ämnar att släppa till Playstation 4 och PS3 i Japan, och nu har de släppt nya bilder från spelet som fokuserar på karaktärernas dialoger.

Vi hoppas emellertid att Sega ska släppa Blade Arcus from Shining EX här i väst, och det lär antagligen avgöras beroende på hur väl Dengeki Bunko: Fighting Climax säljer när det når oss i oktober. Om inte annat är ändå fighting-genren extra importvänlig trots ett visst storybaserat fokus.

Blade Arcus from Shining släpps till Playstation 4 och PS3 den 26 november i Japan.

blade arcus 4 blade arcus 6 BladeArcus 2 bladearcus 3  BladeArcus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.