Final Fantasy VII Remake och Dreams släpps 2016

Vi rapporterade tidigare idag om att Square Enix arbetar med en rejäl ombyggnation av stridssystemet till deras rollspel Final Fantasy VII Remake, men om vi ska lita på den Playstation 4-reklam som publicerades i det senaste numret av brittiska Edge har utvecklarna inte särskilt långt kvar till spelet är klart.

Enligt reklamen ska Final Fantasy VII Remake och Media Molecules Dreams släppas under 2016. No Man’s Sky – som skulle släppas i år – har dock fått ett okänt lanseringsdatum vilket tyder på att spelet kan komma att försenas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.