Overkill’s The Walking Dead nedlagt till konsol?

Det ser ut som om konsolversionen av Overkill’s The Walking Dead har blivit nedlagd till konsol.

Starbreeze hade problem redan vid lanseringen av Overkill’s The Walking Dead när det lanserades till PC. Försäljningssiffrorna var oerhört låga, och  som ni kanske vet så tvingades studion till rekonstruktion i slutet av 2018. Under januari i år försenades spelet på obestämd tid, och nu rapporteras det att Sony har börjat skicka ut mail till de som förhandsbokat Overkill’s The Walking Dead till PlayStation 4. Där står det att spelet inte längre kommer att lanseras till formatet,

Om PlayStation 4-versionen av Overkill’s The Walking Dead lagts ned är chansen stor att detta även innefattar Xbox One-versionen, men vi väntar fortfarande på ett officiellt uttalande.

Annons