Final Fantasy X/X-2 HD Remaster – X-2 kräver nedladdning

I april släpper Square Enix sitt Final Fantasy X/X-2 HD Remaster till Nintendo Switch, och precis som när det gäller PlayStation Vita-versionen av samlingen, så kommer spelets andra del att följa med som digital nedladdning när det kommer till spelets västerländska lansering.

Websajten Nintendo Soup kontaktade emellertid Bandai Namco Entertainment Asia, och de hävdar att både remastern för Final Fantasy X samt X-2 kommer att rymmas på kassetten när spelet släpps i Sydöstasien. Samtidigt finns det information på Square Enix europeiska webshop som säger att endast Final Fantasy X-remastern kommer att finnas på kassetten när Final Fantasy X/X-2 HD Remaster släpps den 16 april till Nintendo Switch.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.