Ingen PvP i Anthem vid lanseringen – kräver uppkoppling

Under EA Play-eventet igår visades spelsekvenser upp från Anthem, och så fick vi en filmisk trailer som kretsade kring berättelsen och karaktärerna. Actionäventyret kommer dock inte att ha något PvP-läge (spelare-mot-spelare) vid lanseringen.

När en Twitter-användare frågade Biowares Mark Darrah (executive producer) om Anthem kommer att kräva uppkoppling, blev svaret att vi kommer att behöva vara online när vi spelar. Darrah fick också frågan om actionspelet kommer att ha några PvP-lägen, och han svarade ”inte vid lanseringen.”

Darrah tydliggjorde senare sitt uttalande om PvP-läget. ”Vi kommer kanske titta närmare på det. Det finns inga planer ännu.” Dessutom berättar den exekutive producenten att Anthem alltid kommer att vara online eftersom att de använder sig av dedikerade servrar.

Anthem släpps till Xbox One, PlayStation 4 och PC den 22 februari.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.