Red Dead Redemption 2 – specialversioner och förbokningsbonusar utannonserade

Rockstar har bekräftat tre stycken specialversioner av Red Dead Redemption 2, samt vilka förbokningsbonusar som kommer att erbjudas.

Alla som förhandsbokar äventyret kommer att få tillgång till War Horse, en ardennerhäst som har både mer mod och kondition än en vanlig stridshäst. Dessutom inkluderas också The Outlaw Survival Kit som innehåller föremål som bland annat återställer hälsa. De som förhandsbokar Red Dead Redemption 2 via PlayStation Store eller Xbox Store får också extra pengar att spendera och en skattkarta.

De tre mer matiga utgåvorna är Red Dead Redemption 2: Special Edition, Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition och Red Dead Redemption 2: Collector’s Box.

Special Edition inkluderar de båda story-uppdragen Bank Robbery och Gang Hideout. Dessutom ingår också tävlingshästen Dappled Black Thoroughbred och en specialdesignad sadel. Konsumenterna får även tillgång till en medalj och en talisman, extra klirr i kassan och högre startparametrar när det kommer till liv, uthållighet och -Dead Eye Cores.’ Butiksversionen kommer också att ha ett speciellt omslag och innehålla en fysisk karta över spelvärlden.

Ultimate Edition kommer att inkludera allt innehåll från Special Edition. Dessutom ingår bland annat två kläduppsättningar för onlineläget samt två för singleplayer-kampanjen, tävlingshästen Black Chestnut Thoroughbred, fördelar som gör att spelaren når level 25 snabbare i onlineläget. Detta förpackas i en steelbook.

Collector’s Box kommer inte att inkludera det faktiska spelet, men den innehåller en hel del fysiskt material för samlare. Utgåvan inkluderar prylar som en skattkarta, bandana, knappnål, spel- och samlarkort, ett dubbelsidigt pussel samt ett mynt. Detta förpackas i en metallbox med lås och nyckel som är en replika av den som Van der Linde-gänget använder i spelet.

Allt nedladdningsbart material som inkluderas i utgåvorna rör story-läget om inget annat nämns.

Red Dead Redemption 2 lanseras till PlayStation 4 och Xbox One den 26 oktober.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.