Crazy Justice – spelsekvenser från Switch-versionen

Tidigare i år fick vi de första spelsekvenserna från Nintendo Switch-versionen av Crazy Justice som även är under utveckling till PlayStation 4, Xbox One samt PC. Nu får vi se mer gameplay från actionspelet.

Crazy Justice kommer att bli det första spelet med ett battle royale-läge till Nintendo Switch, och versionen till den stationära och bärbara hybridkonsolen var det som fick crowdfunding-kampanjen via Fig att blomstra.

Crazy Justice ska släppas till PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One samt PC under det andra kvartalet 2018. Men, i och med att vi ännu inte har fått något konkret lanseringsdatum kan det mycket väl försenas då vi närmar oss årets tredje kvartal.

I det nya klippet från Nintendo Switch-versionen får vi återigen se spelet filmat i bärbart läge.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.