South Park: The Fractured but Whole släppt till Switch – lanseringstrailern

Ubisoft har släppt det kritikerrosade (inte minst av undertecknadSouth Park: The Fractured bug Whole till Nintendo Switch, och nu levererar den franska spelstudion lanseringstrailern till det humoristiska rollspelet.

Med humor, ofta under bältet, lyckas Ubisoft verkligen locka fram skratt – för saker som man nästan skäms att man garvar åt. Det är emellertid helt sjukt (med betoning på sjukt) roligt, och nu får även Nintendo Switch-spelarna chansen att sätta tänderna i South Park: The Fractured bug Whole.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.